Angst og fobi

Når man taler om fobi - fobier, taler man om en angst- og frygtreaktion, hvor såvel krop, følelser og tanker er i alarmberedskab og sender panikbølger igennem systemet. En fobi - en fobisk reaktion kendetegner sig dermed ved at være mere end et almindeligt ubehag. Den kendetegnes ved, at personen har en vedvarende frygt for det, der kan udløse fobien, og når personen blot tænker på det, vedkommende er bange for, er reaktionen mærkbar.

Lær at leve med din angst eller fobi

Ligeledes kendetegner en fobi sig ved, at personer med en fobi begynder at undgå situationer, hvor det, der udløser fobien, er til stede. Det er en ubevidst lagring af en oplevelse i underbevidstheden, ofte i en megen tidlig alder. Her kan 5-Path hypnose hjælpe dig til at få det med denne fobi som du ønsker det. Det vil sige, at den kan fjernes eller justeres til den viden du har nu, så den passer med den virkelighed du lever i nu. Ved at gøre det, sætter du dig selv fri til at leve dit liv, som du gerne vil.

Faktisk bliver mange overrasket over hvor hurtigt og nemt det er slippe disse ubehagelige mønstre. Fordi de fleste har været angste eller fobiske i lang tid og har måske prøvet alt muligt andet, uden den store effekt.