Eksamensangst

Hypnose og hypnoterapi hjælper dig af med din eksamensangst. Har du prøvet, at klappen går ned lige som du skal på? Eller det kan være det vi kalder at ’gå i sort'? Eksamensangst eller eksamensskræk kan betragtes som en form for panik angst, du ønsker bare at komme væk fra.

Det er meget uheldig, da det kan komme til at gå ud over det videre forløb i dit liv, måske har du allerede planlagt uddannelse     - du tænker måske på at afbryde din uddannelse pga. denne angst/skræk.

Hvorfor hypnose/hypnoterapi?

Det er et rigtig godt værktøj til at fjerne angsten og når der er angst ligger der et lille kim tilbage i tiden og det er her jeg kan gøre en forskel ved at hjælpe med at finde ud af, hvad årsagen er, til at denne angst startede. Det kan være den startede meget tidlig – måske i børnehaven eller hjemme hos mor og far, eller andet familie. Det er vigtigt at få bearbejdet det, som har trigget dette. Hvis ikke vil det ligge under overfladen og lure.

Det er ikke nødvendigvis ting der bliver husket rigtig, men overbevisninger der er gemt i bevidstheden og underbesvidstheden husker det hele.

Så hvis dette er noget for dig, at starte på din forandringsproces, så kontakt os allerede i dag.