Spiseforstyrelser

Ønsker du at reducere din vægt? Hvor meget fylder tanken om mad i hverdagen? Normalt spiser vi hvis vi er sultne, og det er nødvendig at fylde brændstof på kroppen, så vi har benzin til alle kroppens funktioner. Nogen gange kan vi også spise på vores følelser, ind imellem opdager vi slet ikke, at det er vores følelser vi spiser på, men vi ligger bare vejen forbi skabet eller køleskabet og finder noget at spise. Det kan være lige fra grønsager, frugt over til slikskålen eller andet mad. Det tilfredsstiller din sult kortvarig, hvis det er følelsen, din sult kommer fra.

Så dermed kommer du til at overspise med den uheldige sideeffekt, at du kan tage på i vægt og dermed kan følelsen (vrede, ked af det eller ensomhed), der er spist på / trøstet, gøre at du kommer til at føle det hurtig igen.

Vi arbejder med årsagen til din spiseforstyrelse

Ved at anvende hypnoterapi til denne udfordring, finder vi årsagen til at du overspiser/ trøstespiser og fjerner lysten til at bruge mad som erstatning. Du får indsigt i, hvad det rigtige behov er og hvordan du kan tage hånd om det. Ved at lave en varig ændring i dit sind omkring dette, vil det være en livsændring, så fremtiden er fri for kortsigtede slankekure.

Hvor længe holder behandling med hypnose?

Dit vægttab og nye vaner holder lige så længe som du ønsker, det skal holde. Vi har lavet en ændring i din underbevidsthed, der er varig. Når du går herfra er du færdigbehandlet. Men du får en selvhypnose-cd med hjem som du kan bruge hvis du føler du har brug for, at blive styrket i dit selvværd eller tro på dig selv. En cd hvor du får kontrollen over din krop, tanker og følelser.

Hvis dette er noget for dig og du er klar til en forandring så ring eller henvend dig på mail