Hvad er 5-PATH

Hos MEDURA Hypnoterapi er vi uddannet i at bruge 5-PATH hypnoterapi, som står for "Fem Faset Avanceret Transformerende Hypnose". Det er en ganske særlig form for hypnoterapi, som er udviklet på grundlag af de bedste teknikker fra klassisk hypnose og hypnoterapi. Resultatet er en stærk, effektiv og struktureret anvendelse af de bedste og mest opdaterede teknikker, som du kan finde indenfor hypnosefaget.

5-PATH er udviklet af Cal D. Banyan, som er anerkendt for sin meget systematiske, detaljerede og rationelle tilgang til hypnosefaget. Han har med 5-PATH® hypnose skabt et universelt hypnosesystem, mere struktureret og effektivt end tidligere set indenfor hypnosefaget. 

Hvor gør 5-PATH hypnoterapi en forskel?

Som klient vil du opleve, at din 5-PATH® hypnoterapeut differentierer sig fra andre klassisk uddannede hypnoterapeuter, ved at have en meget systematisk, effektiv og målrettet arbejdsproces. Denne proces kræver mere end én session og gennemføres typisk i forløb på 2-6 sessioner med 4-10 dages interval. Vi starter typisk første session med, at du får en forklaring af sindets funktioner set ud fra en hypnoterapeutisk synsvinkel.

Dernæst vil din hypnoterapeut spørge dig om at give en kort beskrivelse af din problemstilling og sammen med dig indkredse hvilke mål og ønsker du har med dit forløb. I 5-PATH har vi fra starten af fokus på, at du er helt tryg ved at skulle i hypnose og din hypnoterapeut vil sikre sig, at du får al den tid du behøver til at få dine spørgsmål om hypnose besvaret. Din tryghed ved at skulle i hypnose er altafgørende.
 
Vi anvender både synlige og usynlige tests, for at sikre, at du har den helt rigtige hypnosedybde, når i sammen arbejder for at løse dit problem. Dette er blot et af de kvalitetsstempler du finder hos 5-PATH® hypnoterapeuter: vi sikrer rent faktisk, at du har den rette hypnosedybde, for at få mest muligt ud af din session. 

Skræddersyet forløb til lige netop dig

5-PATH® hypnoterapeuter skræddersyer hver enkelt session til dig - og det sker altid ud fra et professionelt, omfattende system. Det betyder, at din hypnoterapeut forstår processen og kan problemidentificere undervejs i processen, så du opnår den mest målrettede indsats, som muligt. De instruktioner du modtager undervejs er altså kvalificerede og ikke tilfældige.

Neutraliserer gamle overbevisninger og opbygger nye vaner, tanker og følelser

Målet med ethvert 5-PATH® forløb, er at neutralisere de gamle overbevisninger, følelser og vaner, som du netop ønsker at slippe. De negative mønstre og overbevisninger, som har holdt dig tilbage fra at føle bl.a. tryghed, tilfredshed, glæde, selvværd, overskud, håb og lyst til livet. Vi er trænet i at arbejde procesorienteret og dybdegående - og ihærdigt målrettet på at finde årsagen til netop dit problem og derpå eliminere den. Men også i at arbejde med at opbygge nye vaner, tanker og følelser omkring dine individuelle mål og ønsker. Et grundigt stykke arbejde i hypnose sikrer dig de bedste resultater og de mest permanente resultater.