Hypnoterapi er også til dig

Hypnoterapi er en terapiform, der kan bruges på mange niveauer. Den kan give ro og fungere som smertestiller, hvis du har tandlægeskræk, eller skal have mindre operationer. Terapien har også vist at have en god effekt på alkoholisme og rygestop.

Hypnose er bevist effektivt mod f.eks. fobier, især de såkaldte simple fobier som skræk for edderkopper, slanger, klaustrofobi mv. og kan også bruges mod generel angst og dårligt selvværd. Børn og unge kan også bruge hypnoterapi for eksempel til behandling af spiseforstyrrelser, OCD og panikangst. Præstationsangst/eksamensangst, stress, tinnitus, tics og søvnbesvær er også problematikker som hypnosen beviseligt kan afhjælpe.

Fokus på positive forandringer

I det hele taget er hypnose som terapiform et godt middel mod lidelser, der er direkte linket til det psykiske velbefindende. Den store bonus ved at bruge hypnose, i modsætning til andre terapiformer er, at der ses positive forandringer med det samme. Hypnosen er en hurtig måde at skabe tanke-forandringer på og dermed få positive resultater hurtigt.

I en del år har hypnoterapi været en anerkendt behandlingsform, fordi den beskæftiger sig med den ubevidste del af sindet, hvilket gør den særdeles effektiv som terapiform. Det ubevidste sind udgør 90 % af sindet, men det kan være svært at få i tale, så selvom du med din bevidsthed ved, at der er noget i dit liv, som er problematisk og bør ændres, er dette budskab ofte ikke nået ned til underbevidstheden.

Kontakt os og hør hvordan vi evt. kan hjælpe dig.