Selvhypnose

Selvhypnose og almindelig hypnose er en disciplin, hvor man ved at fremkalde en dyb, trancelignende tilstand er i stand til at bearbejde det underbevidste sind for at opnå en ønsket ændring i bl.a. tanker og følelser. Normalt vil den pågældende blive hypnotiseret af en trænet hypnotisør, men det er også muligt at fremkalde den hypnotiske tilstand på egen hånd - dette er, hvad der kaldes selvhypnose.
 

Med selvhypnose kan man selv stå for de ændringer, man ønsker at gøre i sit liv, og selvom det kræver lidt øvelse, så er det i sidste ende noget, der kan hjælpe alle godt på vej til at blive den bedste version af dem selv - den version de selv ønsker at være. Selvhypnose giver dem muligheden for at blive denne person.

Er selvhypnose farligt?

Modsat hvad mange tror, så kan man ikke påvirkes til at gøre noget under hypnose, hvis man ikke vil det. Under selvhypnose er du naturligvis selv den, der påvirker dig, når du er i trance, men selv ved almindelig hypnose er det ret beset også dig selv, der styrer seancen. Det skal forstås på den måde, at det er dig, der reagerer på hypnotisørens ord, og det er dermed også dig selv, der foretager ændringen, ikke hypnotisøren.
 

Selvhypnose er egnet til f.eks.:

  • Stressreduktion
  • Selvværd-styrkelse.
  • Smertelindring
  • Støtte til fysisk helbredelse
  • Ændring af vaner
  • Øge positivitet, overskud, energi.
  • Generel mentaltræning, – at nå mål af div. art.
Har du mere komplekse problemer/udfordringer anbefaler vi at du vælger individuel hypnoterapi, evt. i kombination med et selvhypnose-kursus. Du kan også få en individuel selvhypnose-instruktion i forbindelse med alm. sessioner.
 

Weekendkursus i selvhypnose

Den 5. og 6. maj 2018 afholder vi et weekendkursus i 7th Path Selvhypnose. 7th Path Selvhypnose er en speciel form for selvhypnose, som gør dig i stand til at arbejde med problematikker i dit eget liv som førhen kun kunne bearbejdes gennem terapi. Med 7th Path Selvhypnose behøver du ikke fortælle andre om dit problem eller om din fortid. Arbejdet bliver udført helt privat inden i dig selv og i dine tanker.
Et kursus i selvhypnose giver dig et stærkt redskab til at planlægge målrettet mentaltræning, som du kan bruge resten af dit liv. Du lærer at planlægge og udføre selvhypnose når, hvor og lige så ofte du ønsker det og med det fokus du vælger.

Dette weekendkursus sætter dig i stand til at starte, støtte, eller fortsætte en målrettet udvikling mod det mål du har og de ønsker du har for dig selv. 
Dato og sted:
Lørdag og søndag den 5. - 6. maj fra kl. 10.00 til 15.00 i 7200 Grindsted.
Pris:
For hele herligheden inklusive forplejning (frokost + kaffe) og materialer kun 2.495 Kr.
For hurtig tilmelding og betaling senest den 5. april kan du få det hele for kun 2.195 kr.

 
Tilmelding:
Hvis dette fanger din interesse så send en mail med dit navn, adresse og tlf. eller brug vores kontaktformular.
Det er først til mølle princip, da der er begrænsede pladser. Bindende tilmelding ved betaling.
Tilmelding senest 20.4.2018.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.