Session

En hypnoterapisession varer som regel mellem 1½ og to timer. En hypnoterapisession starter altid med en samtale, hvor vi drøfter problemet og sammen aftaler hvilket mål vi arbejder hen imod. Det er her, du kan fortælle mig alt hvad der er relevant, og jeg kan stille spørgsmål til dig.

Dernæst kommer selve hypnoterapien, hvor vi i fællesskab finder løsningen på dit problem. Efter selve hypnoterapien taler vi om de ting der eventuelt er dukket op i hypnosen, og om det videre forløb du skal igennem.

Hypnoterapi kan ikke fjerne din udfordring med et trylleslag

Nogen håber på små mirakler, håber at hypnoterapeuten ved et trylleslag kan fjerne problemet. Så enkelt er det desværre ikke. Det er et samarbejde. Alle ændringer er klientens egne, hypnoterapeuten planter bare små kim, og leder klienten hen til den selvindsigt der med det samme skaber forandring. Hvis du ikke selv ønsker, at der skal ske en forandring i din tilstand, er det ofte svært at opnå en varig forandring.

Et terapiforløb strækker sig som regel over 2-4 hypnosesessioner. Det er ikke muligt at angive et fuldstændig præcist antal sessioner der skal til. Det afhænger fuldstændig af hvor dybt forankret problemet er, hvor længe det har været der, og hvor opsat man er på at slippe det.